GRATTIS GÖRAN & TACK TILL ER ALLA FÖR 2011!

Posted by on december 25, 2011

På juldagen konstaterar jag att Folkhemmets äventyrare nådde en fin placering vad gäller decemberförsäljningen av biografier på anrika Hedengrens bokhandel i Stockholm.

Men så har Hedengrens också skyltat väldigt generöst med Folkhemmets äventyrare och verkligen lyft fram boken på bästa plats i butiken.

Hedengrens biografitopp i december 2011:

http://hedengrensbokhandel.blogspot.com/2011_12_01_archive.html

Grattis till Göran Nilsson, som vann tävlingen här på bloggen och nu kan se fram emot ett spännande Rolf Blomberg-paket på posten, med bland annat filmerna Anaconda och Jangada – nya från Klubb Super 8!

http://klubbsuper8.com/?page_id=128

http://subdvd.com/

Klicka in er på ”Arkiv” här på bloggen www.rolfblomberg.se

, så finner ni över 140 inlägg om Rolf Blomberg och boken – intervjuer, bilder med mera, exklusivt material som ett komplement till boken Folkhemmets äventyrare.

Jag är nu på väg in i nya reportage, ett nytt bokprojekt och en ny expedition.

Denna blogg kommer att få nya inlägg under 2012, i synnerhet då det är året då Rolf Blomberg skulle ha fyllt 100 år. Särskilt hoppas jag på en större Blomberg-utställning i Stockholm och jag kommer att hålla er uppdaterade i frågan.

Bloggfrekvensen kommer emellertid inte att vara lika intensiv som under 2011, men fortsätt att lämna kommentarer – jag svarar alla.

Mitt varmaste tack till alla er som har delat äventyret med mig, lämnat kommentarer, bidragit till arbetet och hejat på projektet – det har betytt oerhört mycket!

God jul, gott nytt år och – mot nya horisonter!

Walter Repo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*